CMS

close button ZamknijZgodnie z Ustawą z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne art. 173 (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800 wraz z późniejszymi zmianami) informujemy, że nasza strona internetowa wykorzystuje cookies. Stosowanie plików cookies pozwala dostosowywać prezentowaną treść i usługi do indywidualnych potrzeb użytkowników i utrzymywać sesję użytkownika po zalogowaniu. Pliki cookies nie zawierają żadnych treści osobowych. Korzystanie z portalu www.indexfirm.pl oznacza akceptację plików cookies. Więcej informacji na temat cookies można znaleźć w Polityce prywatności tutaj.
Prosimy o aktualizację oprogramowania do obsługi stron internetowych: www.mozilla.org/firefox

OGÓLNOPOLSKI SYSTEM REGIONALNEJ AKTYWNOŚCI GOSPODARCZEJ I SPOŁECZNEJ

FIRMY AKTYWNE GOSPODARCZO: DOBIESZOWICE - Polska

Dalszy ciąg wykazu >>

Zakłady Mięsne Paruzel Sp. z o.o.
42-584 DOBIESZOWICE, ul. Moniuszki 43

Przedsiębiorstwo powstało w 1977r. jako zakład wędliniarski z siedzibą w Piekarach Śląskich. Ryszard Paruzel, posiadający bogate doświadczenie zawodowe w tej branży, był wówczas współwłaścicielem przedsiębiorstwa. W 1986r. produkcja została przeniesiona do Katowic i od początku 1990r do roku 2008 przedsiębiorstwo funkcjonowało jako Zakład Produkcyjno - Handlowy „Rzeźnictwo i Wędliniarstwo Ryszard Paruzel" z siedzibą w Katowicach. W roku 2009 zakład zmienił nazwę na "Zakłady Mięsne PARUZEL" których właścicielem jet Ryszard Paruzel. Zmiana nazwy podyktowana została realiami rynku oraz jest dowodem na nowoczesne i otwarte podejście do klienta.  Oferujemy:Kiełbasy cienkieKiełbasy cienkie naszej produkcji to chluba naszych pracowników. Wystarczy tylko pomyśleć o takich wyrobach jak Frankfurterki czy Kiełbasa Śląska, aby poczuć chęć ich zjedzenia. Naturalne przyprawy i pilnie strzeżona, tradycyjna receptura sprawiają, iż smak ich jest nieoceniony i niezapomniany.Wyroby blokoweWyroby wędliniarskieWyroby garmażeryjne produkowane prze naszą firmę spełniają najwyższe wymogi smakowe stawiane przez największych smakoszy. Kiszka Bułczana czy Krupniok mają tradycyjny, śląski smak, który znają nasi dziadkowie.Wędliny podsuszaneWędzonki

Temat branżowy: PRODUKCJA, HANDEL HURTOWY
Podział branżowy: Przetwórstwo mięsne
Miejscowość: DOBIESZOWICE
Województwo: ŚLĄSKIE;