Piekarnia Cukiernia MAX wypieka dla Państwa od ponad 20 lat. Naszym głównym celem jest wypiekanie produktów opartych na tradycyjnych recepturach i metodach wyrobu pieczywa, a także przywiązanie wagi do wysokiej jakości wyrobów.
W naszej ofercie znajdują się produkty piekarnicze oraz cukiernicze, między innymi: pieczywo w różnych smakach, bułki, desery, ciasta, torty weselne. Wykonujemy również nietypowe zamówienia dla indywidualnych klientów. Produkcja w naszej piekarni prowadzona jest zgodnie z Dobrymi Praktykami Produkcji.
Zajmujemy się także wypiekiem produktów cukierniczych oraz tortów. Spełnimy każde indywidualne zamówienie klienta, dodatkowo dziennie w naszych sklepach dostępny jest szeroki asortyment wyrobów cukierniczych.
Specyfika naszego chleba wynika głównie ze sposobu prowadzenia fermentacji, proporcji mąki żytniej i pszennej o zróżnicowanych typach i odpowiedniego doboru dodatkowych naturalnych składników. Jednoczesny powrót do ręcznego formowania ciasta wytwarzanego z dużym udziałem kwaśnych zaczynów z pełnoziarnistej mąki żytniej powoduje, że nasz chleb ma niepowtarzalny smak, zapach i wypieczoną skórkę.
41-943 PIEKARY ŚLĄSKIE, Ul. Papieża Jana Pawła II 49
tel. 32 287 33 12
Piekarnia Cukiernia MAX wypieka dla Państwa od ponad 20 lat. Naszym głównym celem jest wypiekanie produktów opartych na tradycyjnych recepturach i metodach wyrobu pieczywa, a także przywiązanie wagi do wysokiej jakości wyrobów.
W naszej ofercie znajdują się produkty piekarnicze oraz cukiernicze, między innymi: pieczywo w różnych smakach, bułki, desery, ciasta, torty weselne. Wykonujemy również nietypowe zamówienia dla indywidualnych klientów. Produkcja w naszej piekarni prowadzona jest zgodnie z Dobrymi Praktykami Produkcji.
Zajmujemy się także wypiekiem produktów cukierniczych oraz tortów. Spełnimy każde indywidualne zamówienie klienta, dodatkowo dziennie w naszych sklepach dostępny jest szeroki asortyment wyrobów cukierniczych.
Specyfika naszego chleba wynika głównie ze sposobu prowadzenia fermentacji, proporcji mąki żytniej i pszennej o zróżnicowanych typach i odpowiedniego doboru dodatkowych naturalnych składników. Jednoczesny powrót do ręcznego formowania ciasta wytwarzanego z dużym udziałem kwaśnych zaczynów z pełnoziarnistej mąki żytniej powoduje, że nasz chleb ma niepowtarzalny smak, zapach i wypieczoną skórkę.