Piekarnia Pierchała jest firmą rodzinną, przekazywaną z pokolenia na pokolenie.
Jakość produkowanego pieczywa jest bardzo wysoka, m.in. dzięki stosowaniu tradycyjnej technologii produkcji, której subtelne tajniki przekazywane są następnym pokoleniom.
Stara sprawdzona przez firmę technologia wypieku polega na przygotowaniu ciasta z naturalnych składników takich jak: mąka, woda, drożdże, sól itd. Natomiast wypiek pieczywa prowadzony jest w piecach tradycyjnych.
44-200 RYBNIK, ul. Gen. Hallera 25
tel. 32 423 57 57, fax: 32 423 57 57
Piekarnia Pierchała jest firmą rodzinną, przekazywaną z pokolenia na pokolenie.
Jakość produkowanego pieczywa jest bardzo wysoka, m.in. dzięki stosowaniu tradycyjnej technologii produkcji, której subtelne tajniki przekazywane są następnym pokoleniom.
Stara sprawdzona przez firmę technologia wypieku polega na przygotowaniu ciasta z naturalnych składników takich jak: mąka, woda, drożdże, sól itd. Natomiast wypiek pieczywa prowadzony jest w piecach tradycyjnych.